Styrelsemöte om Årsredovisning och ny insats

Förra veckan träffades förbundets styrelse och hanterade bland annat ärenden som Förbundet årsredovisning för 2015 och nya insatser under 2016. Revisorerna kommer nu i slutet av veckan för att granska årsredovisningen och sen kommer den att publiceras på hemsidan och skickas till respektive part.

Nya insats

Det är glädjande att berätta att förbundet har fått godkänt på sin ansökan om ytterligare medel från FINSAM (finansiell samverkan) till en fördjupad kartläggning och analys avseende långtidssjukskrivna samt de som uppbär eller ligger i riskzonen för aktivitetsersättning. Så under de närmsta veckorna kommer förbundet söka efter en processledare som kan leda och utföra kartläggningen under 6 månader. Intresseanmälan kommer inom kort finnas på hemsidan och hos respektive medlem så håll utkik om du är intresserad! mer kommer under avsnittet kartläggning och analys.

Dessutom kommer förbundet satsa på lokala vårddialoger under året. Framöver kan du läsa mer om denna insats under hemsidans avsnitt om strukturella insatser

IMG_0364[1]

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *