Fortsättning från Nationell konferens om FINSAM

Postad den 13 apr, 2016 i Nätverksmöte Förbund | Inga kommentarer »

Förra inlägget skrev jag snabbt ihop på plats i Eskilstuna och jag glömde helt berätta för er hur det gått med förbundets seminarium. Jag blev ohört stolt att jag tidig i våras blev tillfrågad att hålla i ett seminarium om ”att starta ett nya samordningsförbund”. Upplägget var att hålla seminariet vid två tillfällen, det första tillfället var det runt 35 personer och det andra strax innan lunch kom det några färre runt 10 pers . Jag är glad att jag fick stöd av Styrelseordförande Eva som hjälpte mig få en bra balans mellan förbundets verksamhet och styrelse.

Till seminariet kom några av de tilltänkta/nystartade förbunden från Stockholms området. Det märktes genom deras engagerade och att de verkligen ställde bra frågor! Jag ser fram emot att hjälpa våra nyaste förbund att komma igång och de är alltid välkomna att bolla med oss Södra Roslagen.

I helhet tycker jag att den Nationella konferensen förra veckan var inspirerande och välbehövlig. Det var mycket framåtanda och tankar om en hel del utvecklingspotential!

Södra roslagen håller seminarium

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *