Mycket aktivitet i Förbundet

Har varit en hektiskt vecka och mycket aktivitet i Förbundet.

Regionalt möte Samordningsförbunden
Stockholms regionens olika styrelseordförande och deras förbundschefer träffades för att diskutera läget i regionen gällande Finansiell samordning samt den gemensamma ansökan till Europeiska Socialfonden. Svaret på ansökan väntas i mitten av mars och det blir en spänd väntan på besked nu under några veckor. Mer om Stockholms regionala samarbete kan ni läsa om på http://www.finsamstockholm.se/

Styrelsemöte
Sen så hade förbundets egna styrelse ett styrelsemöte där vi samlade ihop oss efter julledigheten, uppdaterades och började ta tag i nya frågor som nu kommer under det kommande året, protokoll kommer om någon vecka läggas upp på hemsidan. Första utkastet på årsredovisningen var tillgängligt för närvarande att bläddra i. Beslut på den väntas 9 mars.

Sista hjälpen med Årsredovisningen
Det som saknades i utkastet var de ekonomiska beräkningarna som gjordes klart med ekonomen nu i slutet av veckan. Så snart är den slutgiltiga versionen klar för granskning.

Träff med det Rådgivandeteamet
Jag fick förmånen att träffa teamet igen efter lite uppehåll och det var härligt att träffa de engagerade och fokuserade personer som arbetar med att genomföra och att utveckla Rådgivandeteamet. Det är mycket kvar att utveckla men det känns som om vi är på rätt väg.

Det var bara lite av de större sakerna som hände i veckan, bakom kulissen pågår även en massa detaljarbete.
Men nu är det dags för helg och lite vila för att orka ta nya tag nästa vecka!
Ha det gott

Hälsningar

Förbundschefen

sophiadator

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *